Home Disclaimer

Top instructeurs!

Instructeurs

Instructeurs bij HISWA vaarscholen zijn de beste van Nederland. Wil je hierbij horen?

Heb je veel ervaring als zeil of surfer en lijkt het je leuk om je passie over te brengen. Kom dat dan één van de instructeurteams versterken. Maak een selectie van de zeilschool die je het leukste lijkt en neem contact met hen op. 

Instructeur al vanaf 16 jaar

Al vanaf 16 jaar kan je meehelpen als hulpinstructeur.

Na het volgens van een opleiding kan je vanaf je 16e worden opgeleid tot zelfstandig instructeur. Natuurlijk word je beoordeeld op je het in je hebt om goed les te kunnen geven. Maar enthousiasme en open staan voor tips is natuurlijk al de helft van het werk! Bekijk hier welke instructeurniveaus er zijn.

Goed met mensen om kunnen gaan

Ben je leergierig, vind je het leuk om je kennis over te dragen en ben je bereid meer te leren neem dan contact op met één van de top HISWA zeilscholen.

Ieder jaar zijn de HISWA-zeilscholen op zoek naar nieuwe instructeurs en instructrices. Heb je zeilervaring en geniet je ervan om je kennis over te dragen neem dan eens contact op met een van onze zeilscholen. Na een instructeursdag weet je of je geschikt bent om zeilinstructeur te worden. Er verschillende niveaus. Je leert er niet alleen veel van maar hebt ook veel lol met je mede-instructeurs en.... je bent bezig met je favoriete sport op het water in een zeilboot of op een surfplank.

Film

Ook instructeur worden?

Ook instructeur worden?

De beste instructeurs vind je bij de HISWA zeilscholen. Meld je dan aan voor het komende seizoen.

Zoek een zeilschool

Quote

"Ik wilde al jaren zeilinstructeur worden en nu krijg ik die kans bij één van de beste HISWA zeilscholen. Ik begin als hulpinstructeur maar kan snel doorgroeien naar volwaardig instructeur. Ik heb er veel zin in."

Petra, 17 jaar

Quote

"Weer een leuk zeilseizoen meegemaakt. Gelachen met mijn collega instructeurs. Fantastisch om te zien hoe de jeugd in één week vooruit gaat. Volgend jaar ben ik weer van de partij!"

Stephanie 18 jaar