Home Disclaimer

Niveaus

Niveaus

Bekijk hieronder de verschillende instructeur niveaus. Neem vervolgens ruim voor het vaarseizoen contact op met je favoriete zeilschool. Hoe eerder hoe beter.

Hulpinstructeur

Vanaf 16 jaar kan je bij ons de opleiding volgen om tijdens de zeillessen of surflessen voor kinderen te assisteren. Zwemvesten pakken, de kinderen het water op brengen, meehelpen met de avondprogramma’s en al in kijkje in de keuken van het lesgeven nemen. Dit is de ideale opstap naar het zelfstandig instructeursschap.

Zeilinstructeur niveau 2

Heb je je CWO 3 al behaald of kan je deze tijdens onze trainingen nog voor de zomer halen en volg je de opleiding, dan kan je starten met stagelopen en als je deze afrond met de theorie en praktijktest dan ben je zeilinstructeur niveau 2

Zeilinstructeur niveau 3

Als je eigen vaardigheid al op een hoger niveau is dan kan je bij ons je eigen vaardigheid CWO 4 halen. Na meerdere weken lesgeven en het bijhouden van een portfoliomap kan je dan ook een theorie en praktijktest afleggen waarna je zeilinstructeur niveau 3 kan worden. Je bent dan in staat om volledig zelfstandig een programma te draaien.

Zeilinstructeur niveau 4

Heb je na het behalen van je eigen vaardigheid 4 nog veel getraind, heb je veel weken op de zeilschool meegelopen dan kan je door trainingen te geven, te begeleiden en mee te werken aan de opleidingen van de zeilschool dan kan je zeilinstructeur 4 worden.

Nog geen CWO diploma’s en wel zeilinstructeur worden?

Eigen vaardigheid CWO 3 is bij ons geen eis om in te stappen, met veel zeilervaring en onze trainingen zorgen wij samen dat CWO 3 zo snel mogelijk behaald kan worden.