Home Disclaimer

Fun voor 15 tot 18 jaar!

Lekker zeilen of surfen met vrienden

Jongeren 15-18 jaar

Ben je tussen de 15 en 18 jaar dan hebben we mooie programma's voor je. Of je nou een beginnende watersporter bent of een gevorderde: bij een HISWA zeilschool ben je aan het juiste adres!

Naast zeilen zijn er ook leuke programma's op het land zoals chillen bij een kampvuur of een nachtdropping! Kom je samen met je vrienden dan regelen we dat je samen in één boot kan. 

Bij veel zeil- en vaarscholen heb je naast het zeilen ook de mogelijkheid om andere watersporten te doen, bijvoorbeeld suppen of surfen. Watersporten bij een HISWA zeilschool is niet alleen heel gezellig, maar geeft je vooral veel actie op en rond het water. 

Zeilkamp

De meeste zeilscholen bieden cursussen aan in de vorm van zeilkampen. Je blijft meerdere dagen, zo leer je snel zeilen en het is natuurlijk erg gezellig. Overdag zeil je en 's avonds zijn er leuke activiteiten en thema-avonden.

Promotiefilm Zeilschool de Stipe

Ook leren zeilen?

Ook leren zeilen?

Meld je dan aan voor het komende seizoen.

De beste zeilscholen geselecteerd!
Zoek een zeilschool

Quote

"Heerlijk om weer een weekje te zeilen. Het is al mijn derde zeilvakantie samen met mijn beste vriendin. Jammer om naar huis te gaan omdat we hier wel erg lekker eten..."

Astrid en Helma 17 jaar