Home Disclaimer

Zoek een zeilschool

Bij jou in de buurt!

Zorgeloos zeilen

Zeilen is vooral plezier op het water hebben. Maar ook vrijheid, avontuur en snelheid ervaren. Alleen of met vrienden of familie. Met een open boot op een meer of met een jacht of catamaran op zee. Alles met de juiste techniek want dan beheerst u de boot. Wilt u die techniek leren? Ga dan naar een CWO-erkende HISWA Vaarschool.

Een gedegen zeil-of vaaropleiding zorgt ervoor dat u goed voorbereid het water op gaat. Met een CWO-diploma van een HISWA Vaarschool op zak kunt u veilig, ontspannen en met zelfvertrouwen varen. Ook voor een zeilcursus voor uw kind bent u bij hen aan het juiste adres.

Optimale zekerheid
Alle HISWA Vaarscholen zijn lid van HISWA Vereniging, de brancheorganisatie voor de watersportindustrie. Deze vaarscholen zijn verplicht gebruik te maken van de HISWA Algemene Voorwaarden voor Vaarscholen. Uw rechten en plichten, maar ook die van de ondernemer zijn geregeld in deze ‘kleine lettertjes'. De HISWA Algemene Voorwaarden zijn goedgekeurd door Consumentenbond en ANWB, en gekoppeld aan een geschillenregeling. U kunt een eventueel geschil voorleggen aan de onafhankelijke en onpartijdige Geschillencommissie Waterrecreatie, die doet een snelle en bindende uitspraak.

HISWA Vaarscholen houden zich verder aan de Code Reisaanbiedingen. Dat betekent transparante prijzen: u betaalt wat u ziet en krijgt geen bijkomende kosten achteraf in rekening gebracht. HISWA Vaarscholen bieden u optimale zekerheid. Ze zorgen ervoor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Zodat u zorgeloos kunt zeilen.

Kies voor een HISWA-lid, dan bent u altijd beter uit. Ze zijn herkenbaar aan het rood-wit-blauwe logo. Zakendoen met een HISWA-lid is zorgeloos varen.

Voordelen

Waarom kiezen voor een zeilopleiding bij een HISWA Vaarschool? Nog even de voordelen op een rij:

  • U krijgt zeilles van een ervaren en goede opgeleide instructeur. Of het nu gaat om een volledige zeilopleiding voor uw kind, een opfriscursus of een privéles.
  • U leert zelfstandig en professioneel zeilen op veilige en goed uitgeruste instructievaartuigen.
  • U weet precies waar u aan toe bent met de HISWA Algemene Voorwaarden voor Vaarscholen.
  • Waar u ook komt, deze voorwaarden zijn altijd overal geldig, gelijk en herkenbaar. Vraag ernaar.
  • U leert zeilen bij een solide bedrijf: de zeil- en vaaropleidingen, de instructeurs en de HISWA Vaarscholen zelf zijn CWO-gecertificeerd.
  • Na afloop kunt u met een gerust hart het water op.

Meer over hiswa: www.hiswa.nl

 

"Als je zaken doet met een bij HISWA aangesloten zeilschool weet je zeker dat het goed zit. Geen verborgen kosten en goede voorwaarden"

Jan Ybema, Regio Manager HISWA Vereniging

Meer over HISWA
Meer over HISWA

Meer informatie

Wilt u ook HISWA vaarschool of zeilschool worden? Neemt u dan contact op met Jan Ybema (j.ybema@hiswa.nl)