Home Disclaimer

Zeilscholen voor volwassenen

Voor een dag of meerdaagse cursus?

Volwassenen

Eenmalig een opfriscursus, wekelijkse lessen of een korte meerdaagse cursus?

Er zijn diverse zeilscholen die zich gespecialiseerd hebben in het geven van zeillessen aan volwassenen. Dit vergt net even een andere touch. U kunt kiezen uit diverse mogelijkheden. Zelfs voor de ervaren watersporters valt er nog altijd wat te leren bij de professionele instructeurs van de HISWA-vaarscholen. Met deze opgedane kennis kunt u vol vertrouwen en met veel plezier het water op.

 

Veel keuze mogelijkheden!

Veel keuze mogelijkheden!
Eerste zeilervaring
Lees hier meer als het u leuk lijkt om te leren zeilen.
Veel keuze mogelijkheden!
Zeezeilen
Toe aan het echte werk? Voor zeilen op zee is een goede voorbereiding belangrijk. De speciale zeilscholen zorgen ervoor dat u zorgeloos...
Veel keuze mogelijkheden!
Opfriscursus
Wilt u het zeilen of het varen weer oppakken en heeft al eens gezeild dan is een spoedcursus erg handig.
Veel keuze mogelijkheden!
Meerdaagse cursus
U hoeft alleen aan zeilen te denken want onze zeilscholen zorgen voor een boot. Wilt u liever met uw eigen boot dan kan dat natuurlijk ook.
Veel keuze mogelijkheden!
Bedrijfsuitjes
Teambuilding of met zakenrelaties Nederland vanaf het water beleven. Er zijn veel mogelijkheden met allen een unieke ervaring.

Quote

"We wilden altijd al beter leren zeilen. We hebben een prachtige tijd gehad. Volgend jaar gaan we door voor een cursus zeezeilen. Kunnen we het jaar daarop naar de Friese meren met een eigen boot of naar Griekenland om flottielje te zeilen."

Robert, Peter, Farouk en Giselle