Home Disclaimer

Zoek een zeilschool

Bij jou in de buurt!

Meerdaagse cursus

Maak kennis met het leven aan boord door het volgen van een meerdaagse cursus. Door meerdere dagen intensief bezig te zijn met varen leert u de materie het snelst. U gaat alleen, met vrienden of met  uw gezin op een 2-,3- of 5-daagse cursus. De zeilinstructeurs zorgen desgewenst ook voor een boot. Maar op pad met uw eigen boot kan natuurlijk ook. U krijgt professionele begeleiding. U kiest zelf of u de binnenwateren of de zee op wilt. Neem voor meer informatie contact op met een van onze zeilscholen. 

Mini vaarvakantie voor een weekendje, midweek of langer?

Een mini-vakantie op het water. Of u nou een ervaren zeiler bent of starter, er zijn verschillende mogelijkheden om volledig verzorgd en weg van alle drukte op het water te genieten.

Deskundige instructeurs geven zeilles op het niveau dat bij u past, zowel de basis als de fijne kneepjes. Een mini-vakantie is voor iedereen. Daarbij worden de landelijke overeengekomen CWO-richtlijnen als basis toegepast. U kunt kiezen uit een open boot zoals een Valk of een kajuitboot. De bootbezetting gaat in overleg. Er zijn mogelijkheden voor een weekendje, midweek of zelfs langer.  

 

Film

Quote

"We hebben een heerlijke midweek gezeild. De instructie was prima en we hebben veel geleerd. De tochten waren prachtig en 's avonds lekker gegeten en nagenoten aan de bar. Ook de slaapkamers van de zeilschool waren zeer verzorgd".

Familie Laanstra