Home Disclaimer

Zeezeilen, het echte werk!

Zeezeilen

Toe aan het echte werk? Voor zeilen op zee is een goede voorbereiding belangrijk. De speciale zeilscholen zorgen ervoor dat u zorgeloos op de zee op kunt.

Een cursus zeezeilen is ook nuttig als u van plan bent om in het buitenland een boot te huren. Op zee varen is namelijk niet zomaar iets. Dat moet goed voorbereid om de mogelijke risico's voor te zijn. Met een cursus zeezeilen bij een van onze HISWA-vaarscholen gaat u goed voorbereid op pad. 

Diploma zeezeilen of gewoon ervaring opdoen?

Zeezeilen vraagt specifieke kennis over navigatie/communicatie en professionele boothandeling. Op zee bent u meer op uzelf aangewezen dan op het binnenwater. Daarom is veiligheid en extra vaarervaring op zee een pré. De vaarscholen van HISWA hebben de modernste jachten en up-to-date kennis over de laatste richtlijnen voor professioneel varen op zee. U kunt een diploma behalen of gewoon of een kennismakings- of opfriscursus zeezeilen volgen. Neem contact op met de door u geselecteerde vaarschool om uw wensen vrijblijvend te bespreken.

Film Zeezeilers van Marken

Quote

Zeezeilen leek ons altijd al fantastisch. Na deze cursus kiezen we zelf het ruime sop met onze eigen boot. We hebben nu voldoende vertrouwen dankzij de deskundige adviezen van onze instructeurs.

Irma Venendaal en Peter Lavenstijn